Kínozza magát Tallós Rita

Soha többé nem akar úgy kinézni, mint 20 évvel ezelőtt

 

 

Tallós Rita megmutatta a StoryOnline-nak eddig titkolt, 20 évvel ezelőtt készült fotóját.

A Jóban Rosszban színésznője remek formával büszkélkedhet. Nem így azon a 20 évvel ezelőtt készült fotón, amelyet ezúttal a StoryOnline olvasóinak is megmutatott. Azt mondja, mai alakja hosszú, kitartó munka eredménye.

"Akkoriban még sokkal rosszabb formában voltam, lógott a karomon a bőr, ám a napi rendszeres tornának köszönhetően ez már a múlt. Bár édesanyám táncosnő, a nagymamám balerina, sikkes alkatukat csak a húgom örökölte. Én vastag csontú és hízásra hajlamos ember vagyok, ezért sokkal jobban oda kell figyelnem, sok mindenről le kell mondanom. Amióta 40 elmúltam, a legfőbb szabályom, hogy este hat óra után egy falatot sem eszem" - árulta el Rita.

A színésznő bár elégedett jelenlegi alakjával, még boldogabb lenne, ha négy kilóval kevesebbet mutatna a mérleg. Ennek érdekében meg is tesz minden tőle telhetőt. "Vigyáznom kell, hogy ne hízzak el. Bevallom, sokszor szó szerint kínzom magam. Ha például külföldön nyaralok, akkor is magammal viszem a futócipőmet, és hajnalban kimegyek a tengerpartra, ahol szó szerint kínlódva futom le a homokban a kiszemelt távot. Vitorlázni azonban imádok, és már azt is megszoktam, hogy a hétköznap reggeleket aerobik órával kezdem" - magyarázta Rita, aki két-három havonta súlyzózik, otthon pedig az úgynevezett plexi-bárral erősíti a gerinc melletti izmait.

Ritánál a testmozgás nem csupán az alakformálás miatt fontos. "Négy-öt éve borzasztó állapotban voltam. A lábamat szó szerint csak segítséggel tudtam a kocsiba beemelni. A plexi-rúd azonban segített: teljesen visszanyomta a porckorong-sérvemet."

Ritának ma már élete része az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás. Éppen ezért hamarosan celeb-versenyt szervez. "Három hónap alatt már látványos eredményeket érhetünk el, ezért mozgásra buzdítok mindenkit. Pápai Erikával és Tordai Terivel évek óta együtt tornázunk, most azonban másokat is szívesen várunk, akik feszesedni szeretnének" - kacsintott.

StoryOnline, 2008-08-04