Női szeszély

Nagy sikerrel mutatkozott be az Orfeum mulató színpadán Tallós Rita és Kökényessy Ági színművésznők Női Szeszély című kabaré műsora

     

Az Orfeum saját rendezésű darabja a harmincas évek hangulatát varázsolta a népes közönség elé. A közismert Hacsek és Sajó női verziója, Molnár Ferenc rövid humoreszkjei között a korszak olyan ismert slágerei hangzottak el, mint pl. az  Éjjel az Omnibusz Tetején, vagy a János legyen fent a János hegyen.A két részből álló, élő zongorakísérettel előadott könnyed szórakoztató műsor második felében feltűnt a csábító dizőz és az anno Fedák Sári által megszemélyesített, vidékről a fővárosba került butácska cselédlány alakja is.

A színésznők nagy örömmel tettek eleget az Orfeum felkérésének, hogy az évtizedek óta méltatlanul háttérbe szorult orfeumi kabaré műfaj újra feltűnjön a pesti éjszakában. A produkciónak helyet adó, nemrégiben megújult Orfeum Mulató a város azon kevés táncos-zenés helyének egyike,  ahol a vendégek egyszerre hódolhatnak az igényes a kultúrának és  gasztronómiának.

A műsor szünetében a vendégek kellemes zongoraszó kíséretében pezsgő és finom borok mellett fogyasztották a mulató konyhájának ízletes ételeit, mint például az Orfeum salátát vagy a Baconbe tekert csirkemell falatkákat. A két művésznő magával ragadóan adta elő a a prózai kabarészámokat és a táncos elemekkel színesített kuplékat, melyet az elvarázsolt közönség óriási tapssal jutalmazott.

Az Orfeum rendszeresen műsorára tűzi ezt a produkciót, és ezen kívül további színvonalas és másutt nem látható programmal várják a hétköznapok szürkeségét feledni vágyó közönséget!

  (2011) www.kommersz.com  
  Írta és fotózta: Csendes Péter  
  vissza